Een vliegende start op De Pendinghe!

Met de Kick-Off op 24 februari is het startschot van de Energy Challenges 2019 afgegeven. 26 scholen nemen het tegen elkaar op om de energierekening van hun school zo laag mogelijk te krijgen. De Pendinghe is een van de scholen die deelneemt aan de Energy Challenges. 

Tijdens het programma kunnen de scholen sterren verdienen. De eerste ster hebben alle scholen al verdiend op de dag van de Kick-Off, omdat de scholen voor deze dag een gave introductiefilm van hun Energizer-team hebben gemaakt. 

De Energizers van de Pendinghe gaan vliegend van start! Zij hebben na de Kick-Off niet stil gezeten, maar hard gewerkt om de 2ester te behalen. Het plan van aanpak over hoe zij de school gaan verduurzamen ligt klaar. Vandaag zijn de taken van het plan van aanpak onder de Energizers verdeeld. Daarnaast hebben de Energizers op 15 februari meegedaan aan de warmetruiendag. In het Energie Monitor Programma zagen we dat de school hiermee flink bespaard heeft op haar aardgasverbruik. De eerste besparing is hierbij al een feit. 

De tweede ster hebben de Energizers van de Pendinghe daarom ook dubbel en dwars verdiend! Daarmee is deel 1, de voorbereidingen, afgerond. Op naar deel twee van het programma, de derde ster ‘Bespaar’, Welke maatregelen gaan we inzetten om energie te besparen? En zijn deze besparingen meetbaar en zichtbaar op de monitoringsappartuur? 

Goed bezig Energizers, en succes met de volgende stap!

Tags:
clouds-opacity
Image